Om GGH

Startades våren 2009
Girls Get Higher är ett rikstäckande nätverk för klättertjejer. Nätverket startades våren 2009 av Helena Brogren och Moa Wall. Syftet med nätverket är att underlätta för tjejer att träffas och klättra, utbyta erfarenheter och kunskap, peppa och pusha varandra till att utvecklas som klättrare. Nätverkets medlemmar utövar olika typer av klättring, såväl inomhusklättring, bouldering och sportklättring som tradklättring, aid-klättring och isklättring och på olika nivåer från nybörjare till mycket avancerade.

Över 950 medlemmar
Nätverket har ingen styrelse och inga stadgar, och alla i nätverket har lika stor möjlighet att påverka i nätverket och alla får ordna klätterträffar inom nätverket. Idag (april 2014) har nätverket 959 medlemmar. Alla tjejer är välkomna att bli medlemmar i nätverket och komma på aktiviteterna.

Vill du komma i kontakt med Girls Get Higher?
Moa Wall och Helena Brogren är kontaktpersoner för nätverket och nås lättast på mejl skogsflicka@gmail.com och helenabrogren@hotmail.com

Vill du bli medlem?
Lättast är att gå med i vår facebook-grupp, Girls Get Higher-Klättring. Du som inte använder facebook kan maila skogsflicka@gmail.com.

Vill du samarbeta med oss?
Girls Get Highers allra flesta träffar är helt gratis, vilket innebär att nätverket inte har någon ekonomi. Ett fåtal träffar, såsom de alpina klätterträffarna, behöver vissa ekonomiska medel och viss utrustning för att kunna bli riktigt bra. Om ditt företag eller din organisation är intresserad av ett samarbete med oss, tveka inte att höra av dig.