torsdag 30 juni 2011

Operation Borsta Kulberget

Lördagen den 27 augusti ordnar Girls Get Higher tillsammans med Bultkommittén i Stockholm en borstningsaktion på Kulberget. Kulberget är en klippa som ligger i Stockholm

Det är ju så att för att klipporna ska kunna hållas rena och fina för klättring så behöver de faktiskt borstas ibland... Det är inte alla som tänker på det kanske, men det ligger många, många timmar bakom rensande och borstande av leder runt om i Sverige. Alla som har rensat och borstat upp en ny led någon gång, vet vilket slit det är. Och om ingen klättrar mycket och ofta där växer leden snart igen.

I höstas genomförde vi Operation Borsta Grönbrink. Den 27 augusti blir det alltså Operation Borsta Kulberget. Ni som är i krokarna vid tillfället är hjärtligt välkomna att bara dyka upp och hjälpa till att borsta. Bultkommittén bjuder på grillning och fixar stålborstar till denna operation. För att veta hur många som vill låna stålborste och som vill äta, hör av er till mig på helenabrogren@hotmail.com senast den 24 augusti.

Marres kort från Operation Borsta Grönbrink 2010. Då var vi ca 12 personer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar