måndag 10 oktober 2011

Dags att trappa upp inomhusträningen

Nu är det höst. Jag kan inte säga något annat. Det är dags att göra lite planering av inomhussäsongen, sätta upp lite mål, så att man kan ta sig igenom ett par månader av mörka kvällar. Kathinka och jag klättrade ute i torsdags kväll, men det kändes som att det inte kommer att bli så många fler kvällsklättringar ute i år. Många av er kommer säkert att fortsätta klättra ute om kvällarna ett bra tag till. Själv accepterar jag att det blir inomhus under kvällarna framöver.

På helgerna är det ju fortfarande klätterbart ute och det är dessutom inplanerat en massa annat skoj som bl.a. två aid-träffar, kamraträddningsträffar, så helgerna kommer att rulla på till jul. Och sen är det förhoppningsvis isklätterdags!

Imorgon blir det inköp av årskort eller halvårskort på klättergymmet. Nu är det dags att sätta fart med träningen. Nästa vecka åker jag och Moa till Montserrat. Undrar om jag hinner bli stark till dess?

Höst

2 kommentarer:

  1. http://www.yr.no/sted/Spania/Valencia/Montserrat/langtidsvarsel.html

    tillbaks till sommaren!

    erkänner glatt att jag inte tränat ett skit utan bara legat hemma och degat. känner mig dock stark i huvudet! mot bergen!

    SvaraRadera
  2. Jag glömmer hela tiden bort att vi åker bara om några dagar:-) Ses snart! /Helena

    SvaraRadera