lördag 15 oktober 2011

Packa, packa, packa...

Tidigt på måndag morgon bär det av mot Montserrat! Jag har inte varit där tidigare och det ska bli spännande att se hur klippan är och hur jag klarar mig på lederna.

Jag har liksom inte tänkt så mycket att jag ska åka redan på måndag och det är som vanligt en hel del saker som ska fixas innan dess. Skönt att jag har hela kvällen till att tvätta kläder, tvätta bilen, packa, handla saker som saknas, handla mat, äta, städa, göra saker som jag borde ha gjort för flera veckor sedan, t.ex. redovisa kvitton från Häggstaträffen, åka till jobbet och skriva ut boardingpass, fundera på vad jag borde ha med mig och lite annat.

För i morgon hinns det inte packas! Då ska jag och Kathinka, som medlemmar i Stockholms bultkommitté, åka ut till Gåseborg och borsta och bulta. Sedan är det kväll och då kommer jag vara trött, det ska sovas, och sen är det dags att åka till Barcelona.

Kameran följer med! Jag hoppas på att både kunna fota och filma en del. Något skrivet ska det väl också bli. Det var väl en artikel i Bergsport om Montserrat förra året, (eller var det i våras?) men med någon annan vinkling ska vi nog få med en till i Bergsport...

Hoppas ni alla har någont roligt klätterprojekt att se fram emot, även om det nödvändigtvis inte är en utomlandsresa. Snart kommer höstrusket när klipporna vägrar att torka, så passa på att klättra medan det går!

Dags att ge sig av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar